Over ons

Welkom bij Dimence Groep Appwijzer!

De Appwijzer kan jou op weg helpen in de wereld van apps voor geestelijke gezondheidszorg en welzijn.
Een initiatief van Dimence Groep om een overzicht te bieden van apps die gebruikt kunnen worden om vanuit kracht te werken aan je welzijn.
Dimence Groep Appwijzer is één van de uitwerkingen van Dimence Groep Connected, een beweging om door inzet van technologie mensen dichter bij elkaar te brengen.
Wil je meer weten over de stichtingen van Dimence Groep? Lees op www.dimencegroep.nl voor wie wij zijn en wat we bieden. 

Waarom een Appwijzer?

Steeds vaker kregen wij vragen van klanten en behandelaren over het gebruik van apps. Welke apps zijn er voor de geestelijke gezondheidszorg en welzijn en wat zijn de ervaringen van anderen? In antwoord op deze behoefte hebben wij de Dimence Groep Appwijzer ontwikkeld.

Onze droom

Onze droom is dat we beter aansluiten op de digitale behoefte van mensen om zo onze zorg mooier, makkelijker en beter te maken. We willen ontdekken, leren, verbinden en vernieuwen, samen met jou en andere geïnteresseerden. Zo willen we open met elkaar in gesprek over het gebruik van apps en de kennis hierover delen. Graag willen we jou dan ook uitnodigen om met ons mee te denken zodat we de Appwijzer kunnen doorontwikkelen.

Wat is het?

Dimence Groep Appwijzer is een verzamelplek waar voor verschillende apps wordt weergegeven wat de ervaringen zijn van mensen die de apps gebruiken.De apps die op deze Appwijzer getoond worden zijn met zorg en aandacht, op basis van input van behandelaren en klanten, geselecteerd. Het betreffen apps waar behandelaren en klanten van hebben gehoord en soms ervaringen mee hebben. De getoonde apps vormen een overzicht en zijn niet per definitie ‘aanbevolen’ door Dimence Groep.

Hoe werkt het?

In de Dimence Groep Appwijzer kan je apps zoeken op trefwoord of op categorie. Klik op 'lees verder' wanneer je meer informatie wilt over een bepaalde app. Zo kan je zien of het gaat om een betaalde of gratis app, wie het heeft ontwikkeld of een filmpje kijken.
Heb je ervaring opgedaan met een app? Geef dan jouw rating en een review. Mis je een app? Meld dit via de contactknop en wij gaan kijken of deze app kan worden toegevoegd.

Het gebruik van de Appwijzer

Je kan een app voor verschillende doelen gebruiken. Zo kan het je helpen om gezonder te leven, te helpen ontspannen of ondersteuning bieden tijdens of na een behandeling.
Dimence Groep Appwijzer wijst je op het volgende:

  • De apps op de Appwijzer worden niet aanbevolen door de Dimence Groep maar worden getoond om ervaringen te delen en overzicht te bieden. Het gebruik van apps uit de Appwijzer is derhalve voor eigen risico en verantwoordelijkheid.
  • Dimence Groep staat niet in voor eventuele gevolgen naar aanleiding van het al dan niet zorgvuldig dan al dan niet onrechtmatig gebruik van de getoonde apps op Appwijzer.
  • Aan de inhoud van de Appwijzer kunnen aan de gebruiker geen rechten worden ontleend. Dimence Groep heeft geen rechten tot de inhoud van de app en kan op geen enkele wijze de inhoud of informatie van die app inzien. Wanneer je gebruik maakt van een app, komen de gegevens die je in de app invoert bij externe APP-ontwikkelaars terecht. Meer informatie hierover is te vinden bij de desbetreffende App-ontwikkelaar.

Mocht je opmerkingen of vragen hebben neem dan contact op!

Initiatiefnemers Dimence Groep Appwijzer