MijneigenPlan

MijneigenPlan

Gemiddeld: 3 (6 stemmen)

MijnEigenPlan is een praktisch hulpmiddel voor o.a kinderen en volwassenen met ASS, verstandelijke beperking of personen die moeite hebben met plannen en tijdbesef. Met de online omgeving en de app zorg je voor meer zelfstandigheid, minder afhankelijkheid van begeleiding en dus meer zelfvertrouwen!

Het bestaat uit een online omgeving & app waarmee cliënten en begeleiders worden ondersteund op het gebied van Structuur & Zelfredzaamheid, Emotieregulatie en Motivatie.

Samen met je cliënt en het netwerk maak je een plan. De app op telefoon of tablet helpt vervolgens met dagstructuur & plannen door middel van stappenplannen, pictogrammen, kleuren en spraak. Het horloge helpt met focus & tijdsbesef, altijd dichtbij om de eigen pols. Digitale hulpjes ondersteunen met duidelijk stap-voor-stap instructies bij dagelijkse handelingen of in bepaalde situaties.

MijnEigenPlan wordt door veel mensen gebruikt, met verschillende achtergronden en niveaus. Dat is mogelijk doordat je MijnEigenPlan volledig kunt aanpassen op wat je cliënt op dat moment nodig heeft.

Video/animatie: 

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Ja, ik ga akkoord Meer informatie